Kosar TenangoGrouting pijp groutingDe belangrijkste pijler van de industrie

vrijgavetijd:2023-02-20 13:39:17 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:582

Kerntips:Kosar Tenango,Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening b

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Kosar TenangoDe installatie zal niet afect de kenmerken van de bouw voegpijp; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is, is voegen niet toegestaan. De belangrijkste bouwprocesstroom van de installatie van de voegpijp is als volgt: de verwerking van de tafelbekisting, de installatie van de voegpijp verwerking van het veerwapeningskader, netbinding hechtende voegpijp en installatie van ingebedde gereserveerde zijbekistingsinstallatie-procesacceptatie-betongieten en betonuitharden mm gegevensdikte om de integriteit van de tafelbekisting te verzekeren, zal de staalplaatverbinding uniform zijn.

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Covilha.Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage verlenging, geen langdurige kruip, die aan de eisen van milieubescherming voldoet,Kosar TenangoFabrikant van holle voegen met eigen aandrijving, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %,Kosar TenangoGroutingpijp, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.


Kosar TenangoGrouting pijp groutingDe belangrijkste pijler van de industrie



Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

[] de bovenstaande specifieke uitvoeringen zijn slechts voorbeeldig. Onder de bovengenoemde leringen van het gebruiksmodel kunnen deskundigen verschillende verbeteringen en wijzigingen aanbrengen op basis van de bovenstaande uitvoeringen, en deze verbeteringen ofHet toepassingsgebied van het gebruiksmodel valt onder de bescherming. De deskundigen moeten begrijpen dat de bovenstaande specifieke beschrijving alleen bedoeld is om het gebruiksmodel uit te leggen en niet bedoeld is om het gebruiksmodel te beperken. De reikwijdte van de bescherming van het gebruiksmodel wordt bepaald door de claims en de equivalenten daarvan.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst,Kosar TenangoOndersteuning voor kleine leidingen, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Risico van kwaliteitKan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!


Kosar TenangoGrouting pijp groutingDe belangrijkste pijler van de industrie



Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

detailsDe boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

Grouting pijp is een buisvormig waterdicht afdichtingsmateriaal dat wordt gebruikt voor het voegen van betonconstructieverbindingen.

Hoe zwaar is een voegbuis?

Kosar TenangoAlgemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, zal de drijfmest doordringen vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bousse.adviserennieuws
Bousse.Laatste nieuws