Nueva San SalvadorGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenKenmerken en gemeenschappelijke specific

  • vrijgavetijd:2023-02-09 10:24:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:210
  • Korte omschrijving:

    Nueva San Salvador,De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweersta

Artikel inhoud

De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Nueva San SalvadorDe dubbele vloeibare silicatiemethode is geschikt voor het versterken van zanderigemet permeabiliteitscoëfficiënt van ,m/d of voor lekpreventie en waterstop. Er wordt een natriumsilicaatoplossing gebruikt met een dichtheid van tot en een calciumchlorideoplossing met een dichtheid van tot . Nadat de twee oplossingen zijn gecontacteerd met de bodem, wordt een gel chemische reactie gegenereerd om silicagel en calciumhydroxide te genereren. De ultieme druksterkte van de versterkte grond kan .MPa bereiken.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

Charsadda.Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

De Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

Kan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?


Nueva San SalvadorGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenKenmerken en gemeenschappelijke specificaties van



Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

Duw het rotspoeder en andere stoffen die niet zijn gewassen,Nueva San SalvadorKleine leiding groeperen, blijven aan de onderkant van het gat, of plak aan de gatmuur voorbij het voegbereik, om de hechtingssterkte en ondoordringbaarheid van het lichaam van de drijfsteen en het spleetoppervlak te verbeteren.

In de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren, en verbied voertuigen om het overgebleven mengsel op de voegpijplaag te ontwijken, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee, die dan wrijving zal genereren. Deze wrijving wordt over het algemeen & quot; oppervlaktewrijving& quot;.

veiligheidseisenHet heeft een goede flexibiliteit. De leidingen kunnen worden opgerold wanneer ze worden geproduceerd, gemakkelijk obstakels omzeilen, en voegen pijp verwerkt door naadloze stalen pijp is over het algemeen zeldzaam in de markt. De redenen zijn als volgt: ten eerste, in termen van prijs, over het algemeen, de kosten van het voegen van pijpen gemaakt door lassen zijn relatief laag, wat gemakkelijk is voor kopers te accepteren. De kosten van binnenlandse producten gemaakt van spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen zijn te hoog. Ten tweede, in termen van verwerkingstechnologie, zijn gelaste buizen relatief gemakkelijk te verwerken, en de vereiste apparatuur is relatief eenvoudig. Als spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen worden verwerkt, is het proces relatief complex. Het productieproces en de kenmerken van klem omlaag voegen pijp klem omlaag voegen pijp is een soort voegen pijp. Omdat alleen professionele hydraulische klemmen nodig zijn voor de verbinding, wordt het ook algemeen genoemd klem down voegen pijp. De klemvoegpijp heeft de volgende kenmerken: de verbinding van de voegpijp is eenvoudig, zolang de hydraulische klem voor aansluiting vereist is. De voegpijp heeft verbindingen aan beide uiteinden van de klem type voegpijp, die de mogelijkheid van losmaken vermijdt en een goede seismische weerstand heeft. Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik vande pijpen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding,Nueva San Salvador42,4 kleine buis, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.


Nueva San SalvadorGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenKenmerken en gemeenschappelijke specificaties van



Hoe zwaar is een voegbuis?

Voorschriften voor installatieLassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Onderzoek de kenmerken van omringende rotsen, verduidelijking van het doel van voegen, en bepaal het voegbereik van omringende rotsen.

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Nueva San SalvadorHoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geworden in de moderne gebouwenbouw, variërend van super hoogbouw en hoogbouw tot gebouwen met meerdere verdiepingen en binnendecoratie. China heeft een langere geschiedenis van het gebruik van voegen pijpen. Veel van China s oude gebouwen zijn vermeld als materiaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China,Nueva San SalvadorGrouting pijp grouting, voor en begin jaren vijftig, werden voegpijpen van bamboe en hout gebruikt bij de bouw van gebouwen. Nadat de montagebeugel op het oppervlak van de voegbuis is gelast, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.


Bousse.Overige productinformatie
  • Taiyuan.Vrachtlift van het type geleiderailInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerkmethode

    Taiyuan.Vrachtlift van het type geleiderailInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerkmethode

  • Dombrova gurnichaVrachtlift van kettingtypeDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen stab

    Dombrova gurnichaVrachtlift van kettingtypeDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen stab

  • Saint EtienneVrachtlift van vloer tot verdiepingGekoesterd door kwaliteit

    Saint EtienneVrachtlift van vloer tot verdiepingGekoesterd door kwaliteit

  • Virginia BeachWaar is er een lift voor goederenWat zijn de toepassingen?

    Virginia BeachWaar is er een lift voor goederenWat zijn de toepassingen?

  • West RaleighWaar kan ik liften verkopen voor goederenIs de marktlogica veranderd?

    West RaleighWaar kan ik liften verkopen voor goederenIs de marktlogica veranderd?

  • ZaandamNameWerkplaats heffende vrachtliftVerschillende factoren die van invloed zijn op slechte kwal

    ZaandamNameWerkplaats heffende vrachtliftVerschillende factoren die van invloed zijn op slechte kwal

  • ZaandamNameWerkplaats heffende vrachtliftVerschillende factoren die van invloed zijn op slechte kwal

    ZaandamNameWerkplaats heffende vrachtliftVerschillende factoren die van invloed zijn op slechte kwal

  • Jena.Zware industrie geleiderail type vrachtliftHoog draagvermogen

    Jena.Zware industrie geleiderail type vrachtliftHoog draagvermogen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!